Shopping Cart
0
0,00 

Nu ai niciun produs in cos.

Serafica - prima tipografie catolica din vechiul regat

În anul 2009, din dorinta de a vorbi lumii intr-un limbaj al elegantei imaginii si al profesionalismului si fidelitatii culorii, este reinfiintata Tipografia Serafica (dupa ce a fost inchisa de regimul comunist in 1947), specializata in servicii de grafica, tiparire digitala, legatorie, si mica publicitate.

Prin imaginea fundamentata pe calitate, seriozitate, profesionalism, rapiditatea executiei comenzilor si preturi competitive, intr-un timp relativ scurt, ca rezultat concret al faptului ca s-a acordat o importanta deosebita calitatii, Tipografia Serafica, a reusit sa dezvolte relatii solide de parteneriat, intretinand, astfel, colaborari de lunga durata cu clientii nostri.

Evolutia si perfectionarea continua a produselor realizate reflecta pasiunea pentru profesie, perseverenta si experienta unei activitati sustinute in acest domeniu. Aflata intr-un proces de continua dezvoltare si modernizare, Tipografia investeste atat in resursele umane, cat si in tehnologiile de ultima ora, dat fiind faptul ca in evolutia dinamica a acestei industrii, problema dotarilor este una de factura esentiala. Tipografia Serafica se angajeaza continuu intr-un proces de crestere calitativa a serviciilor, reprezentand, in acest mod, garantia unei colaborari eficiente si permanente cu toti clientii sai. Unul dintre target-urile fundamentale ale politicii relationale, elaborate de Tipografia Serafica se refera la faptul ca „un client multumit este un client castigat, iar un client castigat este o potentiala forma de vehiculare a informatiei si, prin urmare, de dezvoltare a oportunitatii in afaceri”, acest lucru reprezentand una dintre cele mai eficiente forme de publicitate.

Tipografia Serafica si-a creat un sistem propriu de focalizare a activitatii pe o serie de arii-cheie de interes: satisfacerea, la un nivel calitativ performant si intr-un interval temporal minim a cerintelor clientilor; atentia deosebita acordata sistemului de perfectare a calitatii produselor realizate, pentru a fi intotdeauna alaturi de clienti si de exigentele lor; utilizarea eficienta a resurselor tehnologice si materiale; organizarea de training-uri pentru angajati, in vederea perfectionarii continue a acestora; asigurarea resurselor materiale necesare etc. Tipografia Serafica ofera servicii tipografice complete, de la grafica, tipar, finisare si transportul produselor realizate la destinatie.

Departamentul grafic este format de graficieni profesionisti care opereaza cu cele mai noi versiuni de software, specializate pentru grafica si design. Cu echipamentele din dotare, toate procedeele realizate: scanarea, prelucrarea imaginii, tehnoredactarea textelor sunt realizate in conditii de calitate maxima. Tehnologia utilizata pentru productie este in sistem digital, dotare ce permite realizarea unei game complexe de produse: lucrari alb-negru si color pe hartie indigena si de import de toate tipurile. Din paleta de produse realizate, amintim: carti, reviste, cataloage de prezentare, brosuri informative, coperte pentru carti si reviste, afise, mape, pliante, volante, etichete, calendare, agende, harti, postere, felicitari, carti de vizita, lucrari de diploma, foi cu antet si alte materiale promotionale, etc.

Tehnologia de finisare a fost si aceasta adaptata cerintelor pietei, fiind echipata cu linii moderne de brosare, capsare, perforare, putandu-se realiza, astfel, orice lucrare de legatorie. De asemenea, se pot realiza servicii de taiere, laminare la cald, faltuire, biguire, plastifiere.

Tipografia este in permanenta la dispozitia clientilor nostri, prin consilierea de specialitate, referitoare la materialele si conditiile de executare a proiectelor lor, punandu-le la dispozitie mostre/ciorne si orice alte informatii necesare.