Shopping Cart
0
0,00 

Nu ai niciun produs in cos.

Cum cumpar

Pentru a putea comanda direct de pe site va trebui sa completati formularul pentru un nou cont de inregistrare, pentru a-ti fi mai simplu cand ne vizitezi data viitoare. In acest fel cumperi rapid si usor si ai acces facil la istoricul si starea comenzilor. Dupa ce v-ati logat in contul dumneavoastra puteti comanda orice produs ce poate fi vizualizat pe site, in limita stocului disponibil. În cazul in care nu doriti sa va inregistrati folositi butonul „Comanda rapida”.

Cosul de cumparaturi

Folosind meniul din stanga puteti vizualiza produsele din subcategorii. In momentul in care doriti sa comandati unul sau mai multe produse, apasati butonul “Adauga in cos”. Pentru a finaliza comanda trebuie sa fiti logat de pe contul dumneavoastra.

 

Confirmarea comenzii

Dupa ce ati finalizat comanda veti fi contactat telefonic sau prin e-mail cu privire la modalitatea de plata pe care o doriti, datele pentru facturare precum si alte detalii privind produsele comandate.

 

Modalitati de livrare

Coletul va fi livrat prin Posta Romana sau printr-o firma de curierat. Costurile vor fi suportate de dumneavoastra si vor fi calculate in functie de volum, greutate si valoare.

 

Modalitati de plata

Contravaloarea produselor va fi achitata integral la sosirea coletului. Acceptam si plata in avans prin mandat postal sau virament bancar facand dovada platii prin e-mail sau fax.

 

Returnarea comenzii

Puteti returna coletul in maxim 10 zile lucratoare de la data primirii coletului. Taxele postale vor fi suportate de catre client.

 

Informatii suplimentare

Daca doriti informatii suplimentare referitoare la produsele aflate pe site va rugam sa completati formularul de contact.