Shopping Cart
0
0,00 

Nu ai niciun produs in cos.

Editura Serafica

Servicii complete de: editare - grafica -  tipografie - legatorie - promovare - difuzare


Cu o traditie de 90 de ani, Editura Serafica, care activeaza sub patronajul Ordinului Fratilor Minori Conventuali, Provincia Sfantul Iosif din Romania, (parintii franciscani) si-a fixat, inca de la inceput, ca principal obiect de activitate editarea si difuzarea de carte religioasa.

Editura Serafica este o echipa de preoti si laici calificati, uniti prin pasiunea pentru apostolatul prin tiparituri si mijloace media, dar si prin dorinta de a oferi celor din jur bucuria intalnirii cu Dumnezeu si valorile crestine. Editura dispune de o oferta bogata de titluri publicand pana in prezent peste 500 de titluri, impunandu-se prin repertoriul editorial ca o prezenta activa prin calitatea si diversitatea lucrarilor editate. De aceea, prin promovarea unui fond de carte diversificat si reprezentativ, va oferim posibilitatea de a va bucura de lecturi interesante, de a achizitiona si de a avea in biblioteca dumneavoastra opere de referinta, fonduri bibliografice diverse (biblice, teologice, patrologie, drept canonic, istoria bisericii, ecumenism, morala crestina, cateheze, muzica, spiritualitate, carti de rugaciune, novene, acatiste, vietile sfintilor etc.), dar si ultimele noutati editoriale proaspat iesite de sub tipar. Prin noi, veti descoperi carti pe care nu le veti uita niciodata si pe care poate le veti pastra in adancul inimii intreaga viata; carti uzuale de buzunar cu rugaciuni de recitat zilnic, novene si rugaciuni si acatiste la diferiti sfinti; carti care nu trebuie sa lipseasca de pe rafturile bibliotecii dumneavoastra; prin noi, veti afla ca fiecare carte promite o experienta inedita, o calatorie palpitanta si captivanta; prin noi, veti redescoperi dragostea pentru Dumnezeu, setea de a-L cunoaste si iubi pe El, de a invata si de a intelege credinta noastra, iar bucuria lecturii si a meditatiei va va implini universul interior.

Tematica abordata prin programul editorial, structurat pe mai multe colectii este apreciata pozitiv de un public larg, cartile noastre fiind prezente in peste patruzeci de locatii comerciale sau parohiale din intreaga tara. De-a lungul timpului, Editura a pus accentul pe editarea cartilor de pietate, devotionale, scrise si ilustrate de artisti plastici franciscani, dar si pe realizarea tratatelor si studiilor din sfera academica: de teologie, filozofie, istoria bisericii, drept canonic etc., pentru studentii, persoane consacrate, cler si pentru toti cei interesati de cunoasterea si aprofundarea adevarurilor de credinta, de apropierea de Dumnezeu si hranirea sufletului cu lectura spirituala.

Editarea lucrarilor in conditii grafice si de continut deosebite, cu profesionalism si competenta, reprezinta o preocupare constanta a editurii noastre. Prin longevitate, amploare, dinamica, valoare si traditie, editura si-a castigat un renume in randul credinciosilor, persoanelor consacrate si a clerului. Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: produse de calitate, multiple canale de distributie, en gros, retail, retea de distributie, vanzari on-line, inovare permanenta in intreaga activitate, solutii alternative si personalizate fiecarei cerinte.

Capitalizand o experienta indelungata in domeniu, Editura Serafica va ofera un pachet complet de servicii, fundamentat pe o logistica moderna si competenta: consiliere editoriala, servicii personalizate de informare, tratament atent al comenzilor tuturor clientilor. Prezentarea unui fond variat de produse care raspunde cu eficienta exigentelor clientilor, stimularea placerii pentru lectura prin lansari de carte si prin participarea la Targuri de Carte.

Ca si la inceput, 1923, si astazi, echipa Serafica si-a pastrat dinamismul si entuziasmul. Acest site este o provocare in dorinta noastra de a fi, ca intotdeauna, aproape de credinciosi …

 

In numele tuturor fratilor franciscani va salut chiar prin cuvintele Sfantului Francisc de Assisi: Domnul sa va daruiasca pacea!

Noi, Fratii Minori Conventuali, din Romania, urmasii Sfantului Francisc de Assisi si ai Sfantului Anton de Padova, suntem onorati de prezenta dumneavoastra pe acest site oficial al Editurii Serafica.
Pentru toti cei care doresc sa viziteze Libraria editurii noastre si Seminarul, Fratii Franciscani, va stau la dispozitie in timpul vizitei dumneavoastra oferindu-va urmatoarele servicii:
Magazin Obiecte Religioase

- in spatiile special amenajate suntem disponibili pentru celebrarea Sacramentului Spovezii sau pentru directiune spirituala;
- suntem disponibili sa va insotim in vizita la capela Seminarului.
- va stam la dispozitie pentru a primi si intentiile dumneavoastra pentru Sfintele Liturghii.
- un mic magazin cu amintiri si carti religioase este disponibil la intrarea in Seminar;
- pentru alte cerinte, puteti face referinte la fratii de la intrarea in Seminar, la vanzatorii librariei noastre sau chiar scriindu-ne un e-mail.

In fiecare zi va amintim in rugaciunile noastre si incredintam Domnului toate rugaciunile voastre, prin mijlocirea Sfantului Francisc de Assisi, a Sfantului Anton de Padova si a Preasfintei Fecioare Maria, Maica Domnului nostru Isus Cristos.

Pace si Bine!
Pr. Daniel Romila, OFMConv
Directorul Editurii Serafica

Magazin Obiecte Religioase