Shopping Cart
0
0,00 

Nu ai niciun produs in cos.

Procedura de Comandă

Clienţii pot comanda produse de pe www.edituraserafica.ro fie online, cu ajutorul Coşului de Cumpărături, fie prin e-mail sau telefon. Comanda se consideră valabilă numai după ce reprezentanții Editurii Serafica confirmă Clientului prin e-mail/telefon posibilitatea onorării acesteia.

Clientul poate anula comanda prin e-mail in aceeaşi zi in care a fost plasată până la ora 16 sau telefonic, in intervalul orar 09 - 17 de luni până vineri, precizat in prima pagină a site-ului. Comanda nu mai poate fi anulată după ce a fost primită prin email confirmarea livrării coletului.

Denunţarea unilaterală a comenzii se poate face de către client dacă edituraserafica.ro întârzie livrarea, cu excepţia situaţiilor de forţă majoră, cu maxim 7 zile lucrătoare peste termenul specificat în confirmarea comenzii. Denunţarea unilaterală trebuie formulată în scris şi expediată cu confirmare de primire, prin fax sau prin e-mail confirmat, mai devreme de momentul intrării în posesia produsului/serviciilor comandate. În acest caz, dacă plata s-a efectuat deja de către client, acestuia i se vor returna banii, în maxim 30 de zile din momentul primirii produsului/serviciilor neacceptate de către client, conform opţiunii de plată specificată în formularul de comandă.

 

Modalităţi de plată

Plata produsului/serviciilor comandate se poate efectua:

a) online cu cardul, în condiţii de siguranţă deplină, în momentul formulării comenzii. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic şi Electron) şi MASTERCARD (inclusiv Maestro).

b) plata prin OP/depunere in cont.

c) ramburs la primirea comenzii.

În situaţia în care plata nu se efectuează de către client, comanda va fi considerată anulată şi nu va mai fi onorată. În cazul acesta, edituraserafica.ro va avea dreptul de a solicita plata de despăgubiri şi/sau va putea refuza onorarea altor solicitări de comenzi ale clientului respectiv.

 

Returnarea produselor

Dorinţa noastră este să fiţi pe deplin mulţumiţi atunci când cumpăraţi produse de pe www.edituraserafica.ro.

Edituraserafica.ro va respecta prevederile Legii 51/2003 pentru aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă, ceea ce conferă cumpărătorului (numai în condiţiile actului normativ menţionat) dreptul ca în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea produselor cumpărate, fără penalităţi şi fără invocarea vreunui motiv, să returneze produsele cumpărate.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, în ambalajul original şi doar dacă acestea nu au suferit deteriorări, urmând să primească în termen de 30 de zile de la denunţarea unilaterală formulată în scris (document semnat de cumpărător şi transmis electronic sau prin poştă cu confirmare de primire) contravaloarea comenzii. Edituraserafica.ro are dreptul ca atunci când consideră că acţiunile clientului au fost cu rea-voinţă să solicite acestuia daune interese, in condiţiile legislaţiei în vigoare. De asemenea, edituraserafica.ro îşi rezervă dreptul de a refuza ulterior onorarea altor comenzi ale clientului.

 

Dreptul de autor

Conţinutul site-ului web www.edituraserafica.ro (inclusiv, dar fără a se limita la imagini, texte, elemente de grafica web, scripturi, elemente grafice, logo precum şi alte date) este proprietatea edituraserafica.ro şi a partenerilor şi furnizorilor săi, fiind aparat de Legea dreptului de autor şi de legile privind proprietatea intelectuală şi industrială. Pe aceste considerente este absolut interzisă utilizarea acestor elemente fără acordul scris al edituraserafica.ro.

 

Accesul online al utilizatorilor

Editura serafica nu garantează accesul clienţilor la site-ul web www.edituraserafica.ro în orice moment, nerăspunzând de probleme cauzate de terţi (probleme tehnice, defecţiuni datorate serverului sau conexiunii la Internet) sau probleme generate de upgrade sau de orice alte motive comerciale ale edituraserafica.ro.

 

Limitarea răspunderii

Edituraserafica.ro face eforturi permanente pentru a păstra acurateţea informaţiilor din acest site. Rareori acestea pot conţine mici inadvertenţe: fotografia are caracter informativ, unele specificaţii pot fi modificate de producător fără preaviz sau pot conţine erori de operare. Vă stăm oricând la dispoziţie pentru eventuale clarificări.

Totalitatea imaginilor şi textelor de pe www.edituraserafica.ro sunt cu titlu exemplificativ. În acest sens produsele livrate în comandă pot părea diferite de cele prezentate online (copertă, ambalaj, culoare, aspect, etc.). De asemenea, edituraserafica.ro va putea modifica oricând detaliile disponibile online privind produsele şi serviciile oferite. Imaginile şi descrierile produselor pot conţine erori sau pot fi diferite de realitate, edituraserafica.ro nu răspunde pentru astfel de situaţii, dar va încerca să le rezolve cât mai curând de la semnalarea acestora.

Preţurile de pe www.edituraserafica.ro includ TVA, dar nu includ cheltuielile de livrare sau alte cheltuieli, dacă nu se specifică altfel în mod special pe website. Costurile privind livrarea sau/şi alte costuri ale serviciilor sunt menţionate în momentul finalizării solicitării comenzii şi vor fi precizate şi în momentul confirmării comenzii de către edituraserafica.ro şi vor fi calculate în funcţie de greutate, volum, valoare, adresă.

În cazul în care edituraserafica.ro se află în imposibilitatea de a livra comanda din vina clientului (fie că acesta nu este găsit la adresa menţionată, nu poate fi contactat sau nu se prezintă să ridice pachetul de la Poşta Română etc.), comanda va fi anulată iar produsele se vor întoarce la edituraserafica.ro. Pentru o nouă livrare, clientul va trebui să suporte noi costuri de livrare sau alte costuri tehnice ce se impun.

În cazul în care clientul a făcut plata în avans şi, din vina sa, nu poate primi produsele în maxim 10 zile din momentul expedierii şi nici nu poate fi contactat în interval de 30 de zile, comanda va fi anulată, dar plata nu va putea fi returnată, constituind despăgubiri din partea clientului.

Comenzile inregistrate pe www.edituraserafica.ro in zilele de Vineri dupa ora 14 cat si Sambata sau Duminica vor fi expediate in ziua de Luni.

Edituraserafica.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura descrierilor cărţilor şi de comentariile postate de către vizitatorii site-ului. De asemenea, edituraserafica.ro nu răspunde de conţinutul site-urilor la care se ajunge prin link-uri.

 

Transmitere emailuri

Prin urmatoarele activităţi: comandarea, abonarea la newsletter, trimiterea de mesaj în pagina contact sau trimiterea de e-mail-uri adresate edituraserafica.ro, se consideră că utilizatorul este de acord cu primirea de e-mailuri periodice conţinând informaţii diverse legate strict de edituraserafica.ro. În această situaţie datele personale nu vor fi utilizate în alte scopuri şi, conform prezentului contract, vor putea fi modificate sau şterse din baza de date edituraserafica.ro la cererea scrisă a clientului.

 

Forta majoră şi legea aplicabilă

Atât clientul cât şi edituraserafica.ro nu vor fi răspunzători pentru neexecutarea obligaţiilor contractuale, dacă o astfel de neexecutare este datorată unui eveniment de forţă majoră.

Prezentul contract este supus legii române.

 

Drepturi

Edituraserafica.ro are dreptul de a interzice accesul anumitor clienţi şi vizitatori, pe termen limitat sau nelimitat, fără o notificare prealabilă.

 

Important:

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice SC EDITURA SERAFICA SRL are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă datele personale furnizate şi numai pentru scopurile specificate: emiterea facturii fiscale, informarea asupra stării comenzii şi expedierea către client. Refuzul oferirii informaţiilor atrage imposibilitatea onorării comenzii.

Conform Legii nr. 677/2001, clienţii au dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a se adresa justiţiei.

Pentru acurateţea informaţiilor clientul este rugat să comunice orice modificare intervenită de la data înregistrării sale în baza de date.

Eliminarea din baza de date a datelor personale ale unui client se face în baza solicitării sale scrise expediate electronic. Ştergerea definitivă a datelor cu caracter personal din baza de date i se va confirma clientului.

Comenzile la care se solicita livrarea la Libraria SF ANTON se vor ridica in termen de 5 zile lucratoare de la apelul telefonic de confirmare a comenzii. Dupa aceasta perioada comenzile vor fi anulate automat.

 

Reducerile

Politica preţurilor/reducerilor de pe site este stabilită în totalitate de către edituraserafica.ro, iar preţul de cumpărare este cel afişat în momentul lansării comenzii.

Preţurile produselor sunt cele afişate pentru fiecare produs în parte şi sunt actualizate lunar. În principiu, discount-urile, reducerile şi promoţiile nu sunt cumulative. Pentru calculul sumei se păstrează reducerea cu valoarea cea mai mare.

 

Comenzile introduse in aceeasi zi catre aceeasi destinatie de catre aceeasi persoana, sau de pe aceeasi adresa de IP, se cumuleaza automat intr-o singura comanda pentru care se emite o singura factura/bon fiscal. Cupoanele de reducere sau bonurile valorice se aplica o singura data la comanda cumulata.

 

Toate produsele şi promoţiile prezente in site sunt valabile in limita stocului disponibil.